Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Twaróg z gotowaną gruszką, miodem i cynamonem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 40
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 23
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Obierz gruszki, pokrój na kawałki i wrzuć do garnka. Dodaj odrobinę wody i gotuj, aż owoce się rozpadną i zaczną nabierać konsystencji przypominającej konfiturę. Dodaj miód i cynamon. Podgotuj i zestaw z ognia.
Przełóż twaróg do miski, dodaj kefir i dobrze wymieszaj. Nałóż porcje do małych miseczek.
Polej twaróg ciepłym musem gruszkowym. Przekrój truskawki i ułóż na środku. Polej odrobiną miodu i posyp cynamonem.Źródło: Olivia