Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tymbaliki kurkowe na sałacie"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 271
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5426
Składniki
PRZYGOTOWANIE:
Posiekaną cebulę zeszklij na maśle. Dodaj oczyszczone, umyte kurki.
Śmietanę wymieszaj z jajkami i przyprawami.
Foremki do mufinek wysmaruj masłem. Wlej śmietanę połączoną z kurkami, posyp natką pietruszki.
Piecz 15 minut w kąpieli wodnej w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
5. Podawaj na liściach sałaty z pomidorami i sosem vinegrette.Źródło: Kurier TV