Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić gdy pizza robiona w domu była równomiernie upieczona? Częstym błędem jest wkładanie przygotowanej pizzy na zimnej blasze do rozgrzanego piekarnika. Powoduje to wydłużenie czasu pieczenia, szybsze upieczenie wierzchu pizzy i częste niewyrośnięcie i niedopieczenie spodu (ciasta). Prostym rozwiązaniem tego problemu jest przygotowanie pizzy np na pergaminie do pieczenia i umieszczenie jej w rozgrzanym piekarniku na już rozgrzanej blasze. Można wówczas rozgrzać piekarnik do 250-270 stopni a pieczenie potrwa dosłownie kilka minut. SMACZNEGO
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki