Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka w innej odsłonie ;) Smacznego! Zapraszam do obserwowania profilu ;)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 258
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 258
Składniki
Mięso posól, posyp ostrą papryką i oregano. Cukinię pokrój na plastry, paprykę na paski, oczyszczone pieczarki na ćwiartki, posiekaj cebulę i czosnek.
W garnku rozgrzej olej, podsmaż mięso, dodaj cebulę i czosnek, zeszklij, wrzuć pieczarki, smaż razem 5 minut, dodaj paprykę i cukinię, smaż przez 3 minuty, wlej szklankę wody, przykryj i duś na wolnym ogniu przez 40 minut. Podawaj z ugotowanym ryżem.