Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak z frytkownicy jest soczysty, delikatny i smaczny.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Składniki
Mięso opłucz i osusz. Wszystkie przyprawy wymieszaj.
Kurczaka natrzyj olejem a następnie przygotowana mieszanką przypraw.
Kurczaka umieść w koszu frytkownicy i smaż na programie do kurczaka w temperaturze 200st. około 25 minut. Jeśli lubisz bardzo chrupiąca skórkę możesz smażyć około 30 minut. W połowie pieczenia możesz przewrócić na drugą stronę .
Udka najlepiej smakują z ugotowanymi ziemniakami i ulubioną surówką .