Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Udka w miodzie"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Udka natnij. Przyprawy zmieszaj z olejem, natrzyj mięso, zo staw na noc. Rano obsmaż, włóż do brytfanki. Pokrój i obsmaż pieczarki i cebulę. Wyłóż na mięso. Kostkę rozpuść w szklance wody, zmieszaj z koncentratem i miodem, polej udka. Upiecz.
Porcje 6, 80 min, Cena 1,40 zł, Kalorie 420 kcal
<strong>Katarzyna Madej-Stasiak z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie