Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymarzone dla tych, którzy lubią dobrze zjeść i lubią nie stać w kuchni ;) Nam też się tak zdarza, więc wymyślamy…spróbujcie sami, na pewno przypadnie Wam do gustu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 178
Składniki
Pomidory przekładamy do miski. Dodajemy bulion, udka, posiekaną cebulę i czosnek, pokrojony seler naciowy, pokrojone w kostkę ziemniaki, pokrojony w kostkę boczek, suszone zioła, sól i pieprz. Składniki mieszamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Zapiekamy 60-65 min w temperaturze 200°C. Kilkanaście minut przed końcem pieczenia posypujemy startą mozzarellą. Podajemy z posiekanymi, świeżymi ziołami.