Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 29
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Składniki
Cebulę pokroić w grubą kostkę czosnek w drobną kostkę wymieszać przyprawy obtoczyć mięso w misce odstawić na około1 godzinę Grzyby namoczyć pokroić na drobniej dodać do mięsa.Piec w rękawie ,naczyniu żaroodpornym lub jak u mnie na patelni do miękkości.Na koniec z powstałego sosu, wyjełam mięso i zagęściłam sos,mięso włożyłam do sosu.