Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 12949
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 49
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 121
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 12949
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 84
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 49
Składniki
Brokuł dokładnie myjemy i dzielimy na różyczki. Oskrobane i umyte marchewki kroimy w podłużne plasterki. Czosnek i imbir obieramy, siekamy i dusimy w gorącym oleju. Następnie dodajemy brokuła i marchew, wlewamy rosół oraz sos sojowy i dusimy wszystko razem około 15 minut. Ryż gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Do warzyw dodajemy kolendrę i doprawiamy je solą i pieprzem. Podajemy z ryżem, posypane podprażonym sezamem