Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa w zalewie pomidorowej"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 31
Składniki
Ogórki umyj, obierz i pokrój w talarki. Cebulę poszatkuj.
Fasolkę umyj, przetnij na pół i ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź i ostudź. Dodaj do miski z ogórkami i cebulą.
Olej wymieszaj z octem, koncentratem pomidorowym, solą, cukrem i pieprzem. Wymieszaj.
Warzywa przełóż do słoików. Zalej przygotowaną zalewą pomidorową i zapasteryzuj.
<strong>Przepis nadesłała: Magdalena Małek</strong>Źródło: Kurier TV