Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko,bo z warzyw mrożonych. Oczywiście można zastąpić świeżymi :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Składniki
Podczas smażenia warzyw oprócz saszetki z przyprawami zawartej w opakowaniu dodałam jeszcze 200 ml wody, 3 łyżki ciemnego sosu sojowego, 4 łyżki pikantnego ketchupu, świeżo zmielony pieprz. Z metki uformować kuleczki i obsmażyć na oliwie. Oczywiście (Saute) bez panierki. Dodać do warzyw i chwilę smażyć. Na koniec nałożyć na ryż ;)