Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała uczta dla wegetarian.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Wykonanie: Cebulę, pieczarki oczyścić, posiekać, wrzucić do rondla z olejem, przyprawić magii i podsmażyć przez 15 minut co jakiś czas mieszając. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię (nie obierać ze skórki), paprykę, podlać wodą i gotować na małym ogniu do miękkości warzyw. Fasolę odsączyć na sicie, dodać do lecza i jeszcze chwilę podgotować. Wlać sos boloński, pomidory, przyprawić do smaku solą, magii i pieprzem. SMACZNEGO.