Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 383
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14759
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 361
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 383
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14759
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 361
Składniki
wątróbke myj i osusz, na rozgrzanej patelni z oliwa wrzuc watrobke i smaz az sie zarumieni, dolej wody ale tak aby watrowka nie byla zakryta cebule pokroj w pol plastry i wrzuc do watrobki osol i popieprz. przykryj pokrywka i dus przez 15 , 20 min. Ja podaje z ziemniaczkami i surowka z kiszonej kapusty. Smacznego :)