Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiesz co dziś przygotować na obiad, szukasz szybkiego w przygotowaniu dania a zarazem uwielbiasz wątróbkę, mam coś dla Ciebie. Wątróbka drobiowa z grzybami, podana z makaronem jest to idealne połączenie, wypróbuj, przekonaj się.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 57
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 94
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 277
Składniki
1. Makaron gotuję według przepisu na opakowaniu. Grzyby moczę w gorącej wodzie. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozpuszczonym maśle z dodatkiem oliwy oliwek. 3. Wątróbkę oczyszczam, grzyby odlewam z wody. Wątróbkę oraz grzyby dodaję do cebuli, smażę mieszając około 10 minut i podlewam winem, ponownie smażę 10 minut. 4. Śmietanę rozrabiam z mąką, zagęszczam sos. 5. Na koniec dodaję parmezan starty oraz posiekany koperek, chwilkę gotuję.
6. Danie gotowe, podaję z makaronem. 7. Smacznego