Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Składniki
Opłukać, oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki wątróbkę a następnie obtoczyć ją w mące. Podsmażyć wątróbkę na gorącym oleju na rumiano. Osobno podsmażyć pokrojoną w paski cebulę, dodać pokrojoną paprykę i razem poddusić i dodać pomidory z puszki. Do przygotowanego sosu dołożyć usmażoną wątróbkę i dusić przez chwilę. Doprawić solą, słodką i ostrą papryką oraz pieprzem.