Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka w rabarbarowym sosie"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 366
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 103
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 106
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 60
Polecam.
Odsłon: 75
Składniki
Przepis przysłał Adrian Grzywna z Chełma
Jabłko obierz, wytnij gniazdo nasienne, pokrój w kostkę. Cebule obierz, posiekaj. Rabarbar oczyść, pokrój na małe kawałki. 2 Masło stop w rondlu, włóż cebule i rabarbar, podsmaż. Dodaj jabłko, wlej bulion mięsny i ocet, wymieszaj. Gotuj 2-3 min. Wsyp sos pieczeniowy, wymieszaj, gotuj minutę. Posyp cukrem, przypraw solą i pieprzem. 3 Wątróbkę oczyść, pokrój na plastry. Każdy obtocz w mące. Olej rozgrzej na patelni, usmaż wątróbki z obydwu stron. Osącz, oprósz solą. Ułóż na talerzach, polej sosem rabarbarowym, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie