Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dyniowo u mnie,dostałam dynię więc ją muszę wykorzystać.Można kombinować na masę sposobów,jest smaczna i zdrowa. Polecam ten przepis na pewno Wam posmakuje:)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 106
Składniki
Cebulę pokroić w piórka,dać na masło klarowane lub inny tłuszcz i zeszklić.Odłożyć na patelni na bok,a w puste miejsce dodać umytą i oczyszczoną wątróbkę. Na wierzchu położyć kawałki jabłek.Smażyć 10min.mieszając by się nie przypaliło. Po tym czasie dodać pokrojoną na cieńkie kawałeczki dynię i podsmażyć 7 min.
Dodać posiekaną natkę,skórkę z cytryny i doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!