Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu 2-gie danie obiadowe lub kolacja.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1757
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Na dużej patelni rozgrzać kilka łyżek oleju.Zeszklić pokrojoną w talarki cebule.Jablka obrać podzielić na cząstki,włożyć na patelnię obok cebuli i dusić pod przykryciem aż jabłka zmiękną.Wątróbkę umyć( można obsypać mąką),ułożyć na patelni obok cebuli i jabłek,podsmażyć z obu stron.Całość posypać majerankiem,pieprzem i solą.Pozostawić pod przykryciem na małym ogniu 3-5 minut.Podawać z ziemniakami lu pieczywem.Smacznego.