Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7625
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 170
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 378
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7625
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 170
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 378
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę,zeszklić delikatnie na patelni,wątróbkę pokroić na miejsze części,dodać do cebuli,następnie pokrojoną paprykę i jabłka pokrojone na ósemki,wszystko podsmażyć,wlać bulion i dusić na małym ogniu,aż wątróbka zmięknie,zagęścić śmietaną i gotowe.
Doskonałe do ziemniaczków lub na kolację.