Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z jabłkiem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Cebulę pokrój w plasterki, zamocz w mleku, obtocz w mące. Wątróbkę umyj, posyp mąką i usmaż razem z cebulą.
Jabłko pokrój w półplasterki i usmaż z miodem. Ugotuj brokuła, pokrój pomidor i szczypiorek.
Na talerzu ułóż wątróbkę oraz pozostałe warzywa. Oprósz solą, pieprzem, posyp szczypiorkiem.
<strong>Przepis przysłał Łukasz Kurszewski z Wlk. Klincza.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 2, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie