Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wegetariańskie spaghetti"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10867
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 266
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10867
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 266
Składniki
Cebulę obrać, posiekać, zeszklić na 1 łyżce oleju. Do cebuli dodać posiekany czosnek, umytą paprykę, pomidory z puszki wraz z zalewą. Doprawić solą, pieprzem, papryką i szczyptą cukru. Dusić pod przykryciem aż do zgęstnienia, zmiksować.
Do sosu dodać pozostałe warzywa i pieczarki, usmażone na reszcie oleju, zagotować razem.
Sos podawać z makaronem, ugotowanym według przepisu na opakowaniu. Posypać parmezanem, udekorować listkami bazylii.
ok. 30 minutŹródło: Twoje Imperium