Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wiejska prażonka"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 39
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 39
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 37
Składniki
Kiełbasę obierz, pokrój w półplasterki. Paprykę pokrój w kostkę. Ziemniaki pokrój na plasterki, kapustę poszatkuj. Cebule i czosnek posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż kiełbasę, cebule i czosnek.
Dodaj paprykę, smaż 5 min. Dodaj ziemniaki, kapustę i liść laurowy, podlej wodą, przypraw. Przykryj, smaż 40 min, mieszając. Mąkę rozrób z niewielką ilością wody, dodaj do prażonki. Podduś, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie