Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie , chciałbym wam zaprezentować pomysł na ciasto francuskie z pysznym nadzieniem pieczarkowo-jajecznym. Potrawa jest bardzo prosta w przygotowaniu i smakuje dobrze zarówno na ciepło jak i na zimno.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 779
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 80
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 779
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 80
Składniki
Jajka obieramy i rozgniatamy widelcem. Obieramy cebulę i pieczarki , kroimy w dowolny sposób i podsmażamy na patelni doprawiamy solą i pieprzem. Zawartość patelni dodajemy do rozdrobnionych jajek i dokładnie mieszamy.
Na wyłożonej papierem blasze do pieczenia rozwijamy porcję gotowego ciasta francuskiego. Wykładamy równomiernie farsz i zwijamy w roladę. Wierzch smarujemy surowym żółtkiem. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Smacznego !