Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieżyczki z twarożku na plastrach łososia i ciemnym pieczywie"
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 45
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 166
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 114
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 73
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 45
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 89
Składniki
Koperek opłucz, osusz, drobniutko posiekaj. Twaróg przełóż do miseczki. Dołóż starty chrzan oraz posiekany koperek.
Dodaj sok wyciśnięty z cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Dokładnie utrzyj na gładką pastę. Plasterki łososia potnij na mniejsze kawałki.
Kromki chleba podziel na mniejsze kawałki. Pastę z twarogu przełóż do szprycy cukierniczej z końcówką w kształcie gwiazdki.
Krążki chleba przykryj kawałkami łososia. Wyciśnij na nie spore rozetki przygotowanej pasty. Udekoruj cytryną, koperkiem i łososiem.Źródło: Naj