Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ćwiartki w innej odsłonie. Proste i smaczne.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 42
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 274
Składniki
Przygotować marynatę. W moździerzu rozbić ziele a angielskie, nasiona kolendry, nasiona goji, lubczyk, nasiona pieprzu i 2 ząbki czosnku Mięso przełożyć do naczynia. Dodać sól, liście laurowe, wino, rozbite w moździerzu nasiona oraz papryczkę chili.Dodać wody aby mięso było przykryte Marynować min 2 godziny
Mięso odsączyć i przełożyć na blaszkę. Pod skórę włożyć pokrojony ząbek czosnku. Posypać papryką, vegetą i zielem angielskim. Zalewę, w której marynowało się mięso wlać na blaszkę tak aby dno było przykryte. Włożyć do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika. Piec ok 30 min. Mięso należy pilnować i uzupełniać zalewę, w przypadku jej wyparowania.
Podawać Smacznego