Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 30
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 30
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 140
Składniki
Paprykę i ogórki umyj, pokrój w szersze paski. Na połowę kromek chleba połóż żółty ser, na nim pokrojoną paprykę i ogórki oraz plasterki parmezanu.
Kromki przykryj pozostałym chlebem. Następnie rozgrzej toster i włóż do niego kanapkę. Zapiekaj przez 4 minuty. Przed podaniem kanapki udekoruj listkami ziół.Źródło: Na żywo