Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie i aromatyczne mięso
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
1. mięso pokroić w plastry, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju, dodać łyżkę sosu sojowego i liść laurowy, podlać niewielką ilością gorącej wody, dusić pod przykryciem (w razie konieczności podlewać gorącą wodą), 2. warzywa obrać, pokroić w plastry, dodać do mięsa kiedy będzie na półmiękkie, doprawić solą i pieprzem, dusić do miękkości, najlepsze z gotowanymi ziemniakami smacznego