Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wołowina na szpinaku"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 28
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 163
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 322
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1098
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1540
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 28
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 163
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 322
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1098
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1540
Składniki
Plastry mięsa (3-4 cm) usmaż na maśle, dodaj pastę i koniak. Podduś. Owiń w folię alum. i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni lekko podduś szpinak i dopraw, a na końcu – cienkie kromki bagietki.
Ułóż na talerzach szpinak, na nim po porcji mięsa (skrop sosem z patelni), na nim bagietkę, a na niej (jeśli chcesz) – łyżeczkę pasztetu. Udekoruj, posyp orzeszkami i od razu podaj.Źródło: Świat kobiety