Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekki i aromatyczny gulasz wołowy, pieczony w dużej ilości warzyw na czerwonym winie:)
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 106
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 12040
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 61
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 106
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 12040
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 61
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 36
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Olej rozgrzewamy. Mięso obsmażamy do zrumienienia. Warzywa myjemy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przekładamy podsmażone mięso, dodajemy warzywa, pokrojony w plasterki czosnek, rozmaryn, kmin rzymski oraz pieprz i sól. Zalać winem i włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika.
Piec około 2,5 godziny, co jakiś czas mieszając. Pod koniec możemy doprawić jeszcze do smaku pieprzem i solą. Podajemy z ugotowaną kaszą. Smacznego:)