Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne proste Danie w klimacie Poski szlacheckiej.
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 47
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 56
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 47
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
Mięso pokroic na ok centymetrowe plastry lekko zbic posolic popieprzyc natrzec czosnkiem
Na dobrze rozgrzanej patelni zrumienic (mozna troszeczke przypalic ) miesko wrzucić do garczka gdze bedze sie gotowac
Cebulke pokroic w plastry nie za cienkie dodac do wolowiny
dolac 1 l piwa na wolnym ogniu gotowac przez 2 godziny
jezeli sos sie zredukuje za bardzo dolac Piwa
Z chlebka zytniego zrobic grzanki posmarowac musztarda nalozyc miesko polac sosem
Smacznego