Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wołowina z buraczkami"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
Cebule, buraki i korniszony (odlej 4 łyżki soku z ogórków) pokrój w drobną kostkę. Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój na małe kawałki.
Śmietanę i jogurt dokładnie wymieszaj z sokiem z ogórków. Wołowinę pokrój w kostkę i połącz z jabłkiem i warzywami.
Całość wymieszaj z sosem śmietanowym. Przed podaniem posyp orzechami i koperkiem.Źródło: Na żywo