Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wołowina ze szparagówką"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze części. Ugotować na półtwardo.
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę lub rozetrzeć z solą. Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać wodę, doprawić solą i pieprzem, wrzucić listki laurowe i ziele angielskie. Dusić do miękkości.
Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę i czosnek, dodać do mięsa. Dusić razem około 10 minut. Podawać razem z ugotowaną fasolką.
ok. 95 minutŹródło: Twoje Imperium