Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Wytrawne ciasteczka z cukinią"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 31
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4520
Składniki
Z podanych składników zagnieć ciasto, owiń w folię i schłodź.
Czosnek posiekaj z cebulą, po czym zeszklij na maśle. Dodaj startą cukinię, dopraw solą z pieprzem i podsmaż. Schłodź i dodaj pokruszoną fetę.
Ciasto rozwałkuj, wytnij kółka. Nałóż na nie farsz i zlep drugim kółkiem.
Piecz ciastka pół godziny w 200°C.
Czas: 40 min. 1 porcja = 130 kcalŹródło: Kurier TV