Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wytrawne muffiny"
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 260
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1395
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 260
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1395
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6471
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 209
Składniki
Paprykę, cebulę, szynkę i oscypki pokrój w kostkę. Następnie wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i z oregano, a maślankę – z jajkiem i z olejem.
Mokre wlej do suchych, przemieszaj je dokładnie ze sobą, dodaj pokrojone dodatki, przypraw odrobiną pieprzu.
Blachę do muffin wyłóż papilotkami, ciasto nakładaj do nich łyżką. Włóż do piekarnika, piecz przez 25 minut w temperaturze 1800C. Posyp szczypiorkiem.
Czas około godziny.Źródło: Dobry Tydzień