Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
banalne i pyszne :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
Kuskus zrobić według przepisu na opakowaniu.
Pomidory obrać, pokroić i poddusić z sosem chili. Dodać do zrobionej kaszki kuskus.
Cukinię umyć, pokroić w dość cienkie plasterki (nie obierać). Wysmarować spód foremki lub naczynia żaroodpornego oliwą i ułożyć 3/4 cukinii, na to nałożyć kuskus i resztę cukinii.
Ser żółty zetrzeć na tarce, posypać wierzch i zapiekać w piekarniku w temperaturze 180 stopni ok. 30 minut (aż ser się lekko zarumieni).