Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na smaczną wątróbkę drobiową.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24008
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 98
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24008
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 98
Składniki
► Wątróbkę oczyścić, umyć, ręcznikiem papierowym osuszyć, przyprawić i smażyć na patelni ( pod przykryciem ). Cebulę pokroić w piórka, podsmażyć i dodać odrobinę soli. ► Usmażoną wątróbkę przełożyć do żaroodpornego naczynia, na wierzch ułożyć cebulę i całość polać śmietaną. Piec 20 minut w temperaturze 190C / Termoobieg /.