Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane naleśniki z tuńczykiem"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 73
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 73
Składniki
Naleśniki: zmiksuj podane , aby powstało ciasto o konsystencji gęstego jogurtu. Usmaż cienkie naleśniki.
Jajka oraz szczypiorek posiekaj. Tuńczyka i kukurydzę odsącz z zalewy. Ser żółty zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. 2/3 porcji odłóż. Resztę wymieszaj z pozostałymi składnikami farszu, przypraw.
Posmaruj naleśniki. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Posyp serem i wiórkami masła. Zapiekaj w gorącym piekarniku do chwili, aż ser się stopi i zrumieni.
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Bella Relaks