Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste domowe tortille z łososiem i warzywami. Chrupiąca przekąska z piekarnika. Tylko naturalne, łatwo dostępne składniki. Szybko i smacznie.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 250
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Paprykę kroimy w kostkę, suszone pomidory kroimy w paski.
Jajka rozgniatamy widelcem wraz z ugotowanymi brokułami, oliwą z suszonych pomidorów, sprasowanym czosnkiem i dużą szczyptą pieprzu.
Pastę brokułowo-jajeczną wykładamy na środek placka pozostawiając 2-3 cm wolnego miejsca od brzegu. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę, suszone pomidory i kawałki wędzonego łososia. Całość posypujemy serem mozzarella.
Zawijamy do środka najpierw boki tortilli a potem dolne krawędzie formując klasyczne burrito.
Placki wypełnione farszem układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w 180 stopniach z funkcją grillowania od góry około 10 minut. Smacznego!