Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 293
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 293
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 49
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój w plastry. Ugotuj.
Cebulę posiekaj w piórka. Plastry boczku potnij na mniejsze kawałki. Kiełbasę pokrój na plastry. Na patelni rozgrzej oliwę i włóż cebulę, kiełbasę i boczek. Smaż 10 minut.Mieszaj. Nagrzej piekarnik do 180 st. C.
Ziemniaki pomieszaj z kiełbasą i przełóż do naczynia żaroodpornego. Śmietanę zmieszaj z jajkami. Dodaj łyżeczkę majeranku. Dopraw solą i pieprzem. Wlej do zapiekanki. Piecz 30 minut.
Zrób dip.Jogurt pomieszaj z majonezem i posiekanym czosnkiem. Dopraw solą i pieprzem. Upieczoną zapiekankę posyp rozmarynem i parmezanem. podawaj z dipem.