Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 207
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8942
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 207
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8942
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 145
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 38
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 293
Składniki
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Szpinak opłucz i osusz. Na patelni rozgrzej oliwę. Przesmaż na niej cebulę. Dodaj pieczarki i smaż. Zdejmij z ognia i dołóż listki szpinaku. Pomieszaj i odstaw.
Piekarnik nagrzej do 180 St. C. Zetnij wierzch bułek i wydrąż ich środki. Włóż plastry szynki. Wypełnij farszem pieczarkowym. Zostaw miejsce na jajko.
Na środek farszu wbij po jednym jajku. Włóż bułki do piekarnika i zapiekaj do ścięcia jajek. Przed podaniem posyp solą i pieprzem.