Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, szybkie, nieskomplikowane danie
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Makaron ugotowac al dente. Cebulę posiekac, połączyc ją z rozdrobnionym serem białym, doprawic solą i pieprzem. Ugotowany makaron połączyc z serem, doprawic oregano i przełożyc do naczynia żaroodpornego wysmarowanego jakimś tłuszczem. Posypac startym żółtym serem. Zapiekac do momentu roztopienia się sera (jakieś 15 minut).