Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne i sycące danie
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 202
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 202
Składniki
1.Mięso pokroić w plastry.Oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na rozgrzanym oleju. 2.Rozgrzać masło,wrzucić szpinak i dusić, aż do odparowania wody.Doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę ugotować na sypko z odrobiną masła. 4. Wszystkie składniki sosu połączyć razem. 5.Naczynie do zapiekanie wysmarować tłuszczem. 7.Do naczynia wkładać na przemian plaster mięsa,kasza gryczana, szpinak. 8.Wierz polać sosem 9.Włożyć do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 40 minut.