Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać farsz od pierogów.
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 72
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Składniki
Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.
Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.