Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja to 250 kcal.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10487
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10487
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 258
Składniki
Przyrządzanie: Szpinak umyć, oberwać liście, odrzucić łodygi. Liście obgotować 3 minuty we wrzątku, odcedzić, po czym poszatkować. Zasmażyć w garnuszku z pokrojonym czosnkiem, masłem oraz śmietaną. Posolić i popieprzyć do smaku. Filety posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Ułożyć w naczyniu do zapiekania, posmarowanym olejem i posypanym tartą bułką. Przykryć szpinakiem. Zapiekać około 20 minut. Pod koniec posypać serem i dopiec jeszcze przez 5 minut.