Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i zdrowa zapiekanka warzywna. Filipek uwielbia warzywa – zwłaszcza marchewkę oraz kukurydzę ???? Dlatego tą zapiekankę wręcz pochłonął ????
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 405
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 405
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
1. Brokuł rozdziel na mniejsze różyczki . Warzywa obierz. I za pomocą obieraczki pokrój ziemniaki marchew w cieniutkie plasterki. Pieczarki pokrój na 4 części. 2. Dno naczynia żaroodpornego wysmaruj olejem i układamy : plasterki ziemniaków, marchew , plasterki ziemniaków, marchew , fasolka szparagowa, brokuł , pieczarki, 3. Jajko rozbełtaj ze śmietanką, dodaj ser , i dopraw solą i pieprzem. Całością polej zapiekankę. Zapiekankę przykryj folią aluminiową – błyszczącą stroną do zapiekanki. I piecz około 60 minut w 185 stopniach.