Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka wegetariańska z dwoma serami. Przepyszna na ciepło i zimno.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Brokuła podzielić na różyczki a łodygę obrać i drobno pokroić ugotować w osolonej wodzie 5-6 minut o odcedzić. W misce wymieszać jogurt z jajami, skórką cytrynową, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz pokruszoną fetą i z 1/2 opłacania sera mozzarella. Do wymieszaj masy dodać brokuła i wymieszać. Przelać całość do naczynia do zapiekania a na wierzchu posypać resztą mozzarelli. Zapiekać 20-30 minut w 190 stopni C do zrumienienia. Po wyjęciu posypać natką.