Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka wegetariańska z dwoma serami. Przepyszna na ciepło i zimno. Będzie dobra zarówno z brokułem jak i z kalafiorem.
Polecam.
Odsłon: 1031
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 794
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 1031
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 794
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 99
Składniki
Brokuła podzielić na różyczki a łodygę obrać i drobno pokroić i ugotować w osolonej wodzie 5-6 minut, odcedzić. W misce wymieszać jogurt z jajami, skórką cytrynową, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz pokruszoną fetą i z 1/2 opnkowania sera mozzarella. Do wymieszaj masy dodać brokuła i wymieszać. Przelać całość do naczynia do zapiekania a na wierzchu rozsypać resztę mozzarelli. Zapiekać 20-30 minut w 190 stopni C do zrumienienia. Po wyjęciu posypać natką.