Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i łatwe danie można zrobić gdy goście są już w drzwiach :-)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Składniki
Filety umyć pokroić w paseczki i lekko oprószyć solą i pieprzem. Cebulę obrać i poddusić na oleju, dodać pieczarki i paprykę. Filety (surowe!!) ułożyć do żaroodpornego naczynia, wyłożyć podduszone warzywa i posmarować grubo majonezem. na to wszystko ułożyć żółty ser i jeszcze raz posmarować majonezem. piec 50min. w temp. 160st. C