Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka z łososiem"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Filet opłucz, pokrój na porcje. Ziemniaki obierz, potnij na cząstki. Rybę i ziemniaki ugotuj (osobno) w posolonej wodzie. Szpinak umyj, osusz. Cebulę obierz, potnij w plasterki. Podsmaż ze szpinakiem na oleju. Przypraw solą, pieprzem i gałką.
Przygotowane ułóż w formie. W garnku stop masło. Oprósz mąką. Zasmaż. Wymieszaj z mlekiem. Gotuj, mieszając, aż sos zgęstnieje. Domieszaj parmezan. Przypraw. Polej w formie. Zapiekaj 15 minut w temp. 180 st.Źródło: Tina