Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taka zapiekanka może być samodzielnym daniem lub być dodatkiem, zamiast ziemniaków, do drugiego dania
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
1. makaron i brokuła ugotować w osolonych wodach, wystudzić, 2. pomidora obrać ze skórki, pokroić, czosnek posiekać, 3. śmietanę, jajka i połowę mozzarelli wymieszać, doprawić solą i ziarenkami smaku, 4 w misce wymieszać makaron, brokuła i pomidora, dodac czosnek i sos, wymieszać, wyłożyć do naczynia żaroodpornego, posypać resztą sera, przykryć folią, wstawić do piekarnika, piec ok 40 min w 180st, po tym czasie zdjąć folię, zapiekać jeszcze ok 4-5 min smacznego